Sectiune a gsp.ro
Tine-ma minte! Inregistrare
30.12.2008 FOTBAL

Miclea, fotbalistul turului la Poli!

Cititorii iasisport.ro au decis că golgeterul actual al Politehnicii a fost cel mai bun jucător ieşean din prima jumătate a sezonului.

     Foto 1

Ancheta iniţiată de iasisport.ro pentru desemnarea celui mai bun fotbalist al turului a ajuns la final astăzi. În urma voturilor acordate de cititori, Romulus Miclea a fost desemnat jucătorul ieşean al primei jumătăţi de sezon. Cu 164 de voturi, mijlocaşul Politehnicii l-a devansat la mare luptă pe căpitanul echipei, Bogdan Onuţ, care a întrunit cu doar 2 voturi mai puţin. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Montiel, care a adunat 110 voturi, Pleşca, cu 73 de voturi, clasîndu-se pe locul 4. La sondaj au participat 667 de cititori.

COMENTARII (159)

1 2 3 4

De Corneliu pe 05.01.2009 la 07:37

Sunteti si orbi si prosti si timpiti cum pot sa inteleaga niste timpiti niste oligofreni ca poli este in faliment ca cei mai multi fotbalisti si-au depus memorii pentru a deveni jucatori liberi de contract si cel mai rau este ca pleaca si Popa definitiv asa ca sa ales praful si pulberea de Fc.Politehnica Iasi.Adio Politehnica Iasi.

De Corneliu pe 05.01.2009 la 07:15

Asa va fi poli va retrograsa nu merita sa fie in liga intii noi iesenii nu meritam sa avem o echipa de fotbal in liga intii asa ca mai cacealma si De.......sunteti doi dobitoci si sa mi s_geti pu_la

De cacealma pe 04.01.2009 la 23:05

ai gresi "......................" ,poate vrei sa zici ca este NEBUNIA INTRUCHIPATA =))))))

De ................... pe 04.01.2009 la 21:58

esti prostia intruchipata. du-te si te impusca, in mm

De Corneliu pe 04.01.2009 la 21:48

Asta ar fi cel mai fericit caz sa jucam la matineu iar daca pina la urma isi vor depune memorii toti fotbalistii atunci ii poti pune cruce politehnicii iasi de ce tu nu vrei sa vezi adevarul sau esti prea orb oricum falimentul o paste pe echipa aceasta de doi lei .Ce transferuri a facut in vara Ionut Popa adus la echipa numai neispraviti si ne mai miram .Pai daca la noi la Iasi sau adus numai scursuri uitati-va ce fotbalisti si-a adus steaua dinamo Cfr Cluj Poli-Timisoara Unirea Urziceni Fc.Vaslui asa ca mai scuteste-ne tu cu ratatii astia de fotbalisti.ieseni sunt niste paraziti sunt niste cocalari asa ca nu mai le lua partea ratangiilor astota mai De.......Facem un pariu ca poli pierde campionatul si retrogradeaza in C nu in B De........

De ........... pe 04.01.2009 la 20:53

mai du-te ba in mm, ca m-am saturat de tine. te repeti ca un papagal.... ba nebunule , tu cum te suporti oare? nu te-ai saturat de tine? si cine mm ti-a spus ca vom juca la matineu? anul trecut tot atatea puncte am facut in tur, si am terminat linistiti. asa ca mars la socola, nebunul draq...

De Corneliu pe 04.01.2009 la 20:50

Mai De.......astea sunt solutiile fie ca-ti place sau nu acei fotbalisti au nevoie urgenta de bani cit despre nocturna la ce va trebuie nocturna in divizia b vinderea nocturnei este solutia cea mai buna nu ne trebuie nocturna daca vom juca la matineu pentru ca oricum acea nocturna va deveni inutila la ce va va folosi daca echipa va juca la matineu explica-mi De.........sau tu vrei sa o tinem de pomana memoriu pentru a putea deveni jucator liber de contract si uite asa echipa se indreapta cu pasi repezi spre faliment spre desfiintare asa ca nu-mi tine tu mie lectii tu nu vezi ca poli se afla pe marginea prapastiei si risca sa ajunga la final in fundul prapastiei.Ce a jucat echipa este pe locul 15 16 puncte -11 la adevar vom juca primul meci acasa cu U.Craiova si vom lua bataie mai mult ca sigur.De ce poli iasi nu poate avea o pepiniera puternica de talia lui U.Craiova?De ce sa mai aducem fotbalisti expirati cind noi ar trebui sa luam fotbalistii din propria pepiniera.Ce pepiniera proprie puternica avem explica-mi toti fotbalistii buni care au jucat un timp la Poli iau luat marile echipe pentru ca la Iasi ei nu pot juca in cupele europene sau in liga campionilor din pacate la Iasi se face un fotbal de subzistenta.De ce nu putem avea si noi iesenii o echipa de fotbal cu adevarat profesionista de ce trebuie ca fotbalistii sa nu isi primeasca banii la timp oare noi iesenii cerem oare prea mult ?Nu cerem sa jucam in cupele europene sau in liga campionilor ci vreau ca suporter sa avem o echipa de fotbal in liga intii asta numai in limita posibilitatilor.

De Corneliu pe 04.01.2009 la 20:47

Mai De.......astea sunt solutiile fie ca-ti place sau nu acei fotbalisti au nevoie urgenta de bani cit despre nocturna la ce va trebuie nocturna in divizia b vinderea nocturnei este solutia cea mai buna nu ne trebuie nocturna daca vom juca la matineu pentru ca oricum acea nocturna va deveni inutila la ce va va folosi daca echipa va juca la matineu explica-mi De.........sau tu vrei sa o tinem de pomana memoriu pentru aq putea deveni jucator liber de contract si uite asa echipa se indreapta cu pasi repezi spre faliment spre desfiintare asa ca nu-mi tine tu mie lectii tu nu vezi ca poli se afla pe marginea prapastiei si risca sa ajunga la final in fundul prapastiei.Ce a jucat echipa este pe locul 15 16 puncte -11 la adevar vom juca primul meci acasa cu U.Craiova si vom lua bataie mai mult ca sigur.De ce polo iasi nu poate avea o pepiniera puternica de talia lui U.Craiova?De ce sa mai aducem fotbalisti expirati cind noi ar trebui sa luam fotbalistii din propria pepiniera.Ce pepiniera proprie puternica avem explica-mi toti fotbalistii buni care au jucat un timp la Poli iau luat marile echipe pentru ca la Iasi ei nu pot juca in cupele europene sau in liga campionilor din pacate la Iasi se face un fotbal de subzistenta.De ce nu putem avea si noi iesenii o echipa de fotbal cu adevarat profesionista de ce trebuie ca fotbalistii sa nu isi primeasca banii la timp oare noi iesenii cerem oare prea mult ?Nu cerem sa jucam in cupele europene sau in liga campionilor ci vrreau ca suporter sa aqvem o echipa de fotbal in liga intii asta numai in limita posibilitatilor.

De ........... pe 04.01.2009 la 19:40

tucheac, ori estii nebun, ori esti mai prost decatt becali. una din doua. s-o vindem pe mama ta, ce zici? nu-i o idee buna?

De Corneliu pe 04.01.2009 la 19:21

Am gasit solutia iesirii din criza a echipei 1.Vinderea a celor mai buni 11 fotbalisti.2.Fie retrogradeaza echipa si vom putea porni din liga doua cu fotbalistii tineri din propria pepiniera.3.Crearea si la Iasi a unei pepiniere puternice dupa modelul U.Craiova.4.Vinderea nocturnei de stadionul Emil Alecsandrescu la un pret bun si salvarea echipei de la faliment dar si de la retrogradare avind in vedere ca nocturna este noua.Acum ramine de vazut care ce masura va fi luata de conducerea clubului de fotbal.

De suporterul pe 04.01.2009 la 18:17

Ok,sunt si eu de acord cu voi doi.

De vultur//roman pe 04.01.2009 la 18:14

pt un-cititor. Sint de acord cu tine. Ai vazut ca nici nu i-am pronuntat numele.hai sa parasim TOTI acest subiect si va dispare si el. Pina nu va fi civilizat ,trebuie sa-l IGNORAM. A acaparat toate discutiile,dar ce este mai rau ,e faptul ca unii ii dau apa la moara.Infatuarea lor este peste prostia lui c....u. HAI SA-L IGNORAM!!!!!

De un_cititor pe 04.01.2009 la 18:01

Sunt perfect de acord cu ce ati scris ,dar tind sa-i dau dreptate si domnului Costache,acel dement ,nu mai scriu numele,nu se va opri indiferent de situatie.El este bolnav,nu se poate stapani,iar dumnealui-Costache-incearca sa-l potoleasca,in acelasi mod in care o face si c...u,deoarece,cu frumosul nu intelege. Indiferent de subiect,respectivul c......u,va continua sa injure de mama focului pe toti cei care nu sunt in asentimentul parerilor lui. Chiar c.......u a recunoscut si azi,ca a fost internat la respectiva institutie,deci.... In concluzie,daca acest individ,c.......u,va inceta cu injuriile la adresa primarului sau a echipei(criticile argumentate sunt folositoare la adresa celor mai sus amintiti),atunci nimeni nu va avea nimic cu el,dar,nici nu putem permite acestui "individ" sa injure pe toata lumea.

De Corneliu pe 04.01.2009 la 17:54

Costache nu este in Iasi astazi degeaba i te adresezi vultur//roman.

De Corneliu pe 04.01.2009 la 17:52

Costache nu este in Iasi astazi degeaba i te adresezi lui vultur//roman.

De vultur//roman pe 04.01.2009 la 17:38

pt Costache. asculta bine ma puiu.de cind se scrie pe acest forum ,chiar si pe altele nu am vazut mai mult de 5-6 comentarii semnate Spinul. Si toate sint f.pertinente si ataca subiectul cu f mare acuratete si luciditate. multi dintre noi cred ca este chiar din anturajul echipei.De fapt mai ( cum ti-a spus"putulica"?) tu nu ai vrut sa termini acest dialog cu c.....u , si l-ai acuzat ca face politica.Eu asi dori sa citesc un comentariu de Spinul la fiecare subiect propus aici,dar in loc de asta citesc toate trivialitatile spuse de tine,De si idiotul de c...u. sinteti dezgustatori . Daca nu ma insel ,Spinul a fost singurul care a cerut ca acest subiect sa fie scos de pe forum ,tocmai pt a nu mai scrie c.....u. Daca nu-l vom baga in seama , poate c....u renunta sa mai scrie,s-au cel putin nu va scrie prostii.Asta daca nu va fi intaritat de voi. Mai "PUTOILOR" linistiti-va.

De Corneliu pe 04.01.2009 la 17:15

Pleaca Ionut Popa de la Poli Iasi din cauza crizei acute financiare de la clubul de fotbal.Pentru mai multe informatii cititi in pro sport.

De jean pe 04.01.2009 la 17:04

miclea a fost cel mai doar e waru-mio.baga mare vereeee..........

De Corneliu pe 04.01.2009 la 16:35

Mai Costache si De............. sa va f_w_t in git de ce ati trimis pe aia de la clinica I sa ma ia acolo?Promit sa fiu cuminte gata facem pace iar mau batut aia de la gardieni asa ca ce spuneti baieti ma iertati?Asa ca

De ........... pe 04.01.2009 la 16:14

hai, corneliu tucheac, nu mai zici nimic? cred ca au venit si l-au luat pe diliman. :)))))))))))))

De .......... pe 04.01.2009 la 14:55

asa e, confirm ce a scris gardianul_sp_socola. eu am sunat sa-l ridice pe dilimanul de tucheac. :))))

De gardianul_sp_socola pe 04.01.2009 la 14:45

Mai ,Tucheac,ia si te cuminteste,deja am primit apeluri sa te ridicam de la domiciliu,noi ne cunoastem,esti alias "piticul nebun",asa ti se spunea la sectia I,ai fost si la sectia II,dar ai uitat,pentru ca ai fost in coma alcoolica,mi-a povestit domnul doctor Nedelciuc.

De gardianul_sp_socola pe 04.01.2009 la 14:44

Mai ,Tucheac,ia si te cuminteste,deja am primit apeluri sa te ridicam de la domiciliu,noi ne cunoastem,esti alias "piticul nebun",asa ti se spunea la sectia I,ai fost si la sectia II,dar ai uitat,pentru ca ai fost in coma alcoolica,mi-a povestit domnul doctor Nedelcescu.

De Corneliu pe 04.01.2009 la 14:41

Mai De........debil-ai ma.ta si tu pi$am-as pe voi de prosti de handicapati mai oligofrenule sa-mi sugeti pu_la tu si Costache.Ati priceput

De ................... pe 04.01.2009 la 14:33

ahahaha. mai debilule, iar ai aparut? ti-a spus clar costache ca astazi e plecat din localitate, dar lasa ca se intoarce el, sii vezi tu ce patesti. cat despre sectiile de la socola, vad ca le cunosti cel mai bine. hai, ca mai vorbim, dilimanule. :))))))))

De Corneliu pe 04.01.2009 la 14:24

Mai nebunule i-ate de mina cu Costache si De....... pentru ca v-am rezervat locuri la "fara clanta"unde sa fiti legati de pat si batuti de gardieni si injectati cu somnifere acolo este locul vostruai inteles Cacealma?Eu nu am fost la clinica II Barbati ci la clinica I Barbati iar tu ai sa te duci la cronici la Doctorul Gheorghe Nedelciuc care este si seful clinicii II Barbati.

De Corneliu pe 04.01.2009 la 14:13

Mai CACEALMA sa-mi bag pu_la-n Q.izda ma.tii dar si in familia ta.De ce q.izdoiul ma.tii te iei de mine bulangiule.

De Corneliu pe 04.01.2009 la 14:09

Mai CACEALMA eu nu am fost internat acolo poate prietenii tai Costache si De.........si sa-mi bag pu_la -n gura lor de muisti handicapati si tu cine q.izdama.tii esti mai limbricule de te iei de mine handicapatule Debil mintal ce esti.

De cacealma pe 04.01.2009 la 12:52

Ia uite cine vorbeste!socolistul nr 1!Vad ca stie si adresa ,tucheac,deh,la cate vizite a facut pe acolo...marsh inapoi la clinica II barbati,caci vad ca le stii bine,socolistule :))))

De Corneliu pe 04.01.2009 la 12:26

Mai Costache unde ai plecat sa te internezi la Socola impreuna cu De.......stati cumva la fara clanta?La care clinica I Barbati sau la clinica II Barbati la fara clanta cum este la fara clanta mai baieti este bine?Poate asa stati cit mai departe de tastatura.

De Corneliu pe 03.01.2009 la 20:53

Ia mai dute dracului handicapatule intii invata sa mi vorbesti frumos si dupa aceea discutam.Tu nu vezi ca esti un prost un cacanar care se plinge ca il injur dar de ce ii injur pe acesti cacanari pe tine si pe De...... pentru ca sunteti devili mintali amindoisi duceti-va si internati-va la Socola pentru ca sunteti schizofrenici si paranoici asa ca oleaca de tratament nu v-ar strica si sa fiti legati in camasi de forta,tu spoi ca pleci din localitate unde pe Bucium 36 la Spit nr 7?Pentru COSTACHE

De Costache pe 03.01.2009 la 20:15

Hai cizmare mars la culacare si nu uita sa iti faci injectiile intravenoase de calmare , apoi ia o votca si fa ce sti tu mai bine , iao la laba . Pa tristule ! PS - vezi ca miine sunt plecat din localitate asa ca poti sa ma injuri in voie , dar cind voi reveni s-ar putea sa dau cu tine de pamint de o sa iti sara tastaura din laba .

De Corneliu pe 03.01.2009 la 19:36

Auzi mai Costache sa ma pupi in c.ur mizerabilule tu si cu mizeria aia de De.........

De Costache pe 03.01.2009 la 19:09

Auzi Tucheac , pe linga ca esti un nebun cu patalama esti si un vierme ce ne produci sila si greata . Ti-am spus si ti-o mai repet , pe tine nici al de sus nu te mai poate vindeca cu siguranta ai sa mori pe drumuri si far de luminare , asa patesc scirnaviile ordinare ca tine !

De Corneliu pe 03.01.2009 la 19:08

Ma numesc tucheac florin corneliu ,domiciliez in tatarasi,str.ion creanga,am 1.40,am la activ multe internari la doamna doctorita Dorina Donciu,care ma cunoaste foarte bine.De asemenea,mai consum si votka "srl" cum era pe timpuri,fac scandal si injur pe toata lumea care nu este de acord cu mine.Detin buletin cu dungi,chiar si acum ma aflu sub influenta bauturii numita votka.Locuiesc singur,caut g a y care sa imi dea mw-ie in c u r,partea pasiva fiind eu.Astept pareri .

De Corneliu pe 03.01.2009 la 19:05

Auzi la el eu sunt paqnarama care nu are habar de fotbal.Ha Ha Ha Ha dar tu ai habar te ai nascut unde pe stadion?S-au in vreo casa de copii pe vremea impuscatului.Ai inteles De.......?

De Corneliu pe 03.01.2009 la 19:01

De ce te superi Costache omul a spus adevarul mi a luat partea ce nu-ti convine tu nu vezi ca esti un analfabet un nenorocit asta esti maqi Costache tu si bo_ul ala de De.......Sa mi-o su_geti amindoi.

De ........... pe 03.01.2009 la 19:00

:)))). numai de atat esti in stare? sa injuri, din lipsa de argumente? ti-am demonstrat ca esti o panarama care habar nu are fotbal. :))

De Corneliu pe 03.01.2009 la 18:55

Mai De........sa-te fwt in git pramatie tu nu vezi ca esti facut din la_ba si la betie sa ma pi$ pe toate cunostintele tale fotbalistice handicapat prost ce esti,Debil mintal ce esti,nebuna-i ma_ta ca te a facut.

De Costache pe 03.01.2009 la 18:52

Fiti atenti dragi suporteri ieseni de cita parsivenii sunt in stare kkniu-portocalii . Cind apare cite un articol despre echipa locala de fotbal , baga la inaintare cite un nebun de serviciu gen nebunul cu patalama din Tatarasi alias Tucheac Corneliu si cind vad ca o ia zdravan peste bot intervin si ei sanchi cica ar fi vocea " boborului " !!!??? Asa fac si astazi prin interventia acestui Spinu ( sper ca nu e oligofrenul ala de Hirlau care ii cara marmida lui Mitica Oprea ) . Pe ce ma bazez ? E foarte simplu , cum am pronuntat numele lui Oprea si golania ce a pus-o la cale cu Pinalty , hopa , hopa Penelopa , sar boschetarii kknii , chipurile ei sunt oameni decenti si nu suporta injuraturile care le gidila in mod neplacut la urechile lor clapauge . Cu siguranta vor mai aparea zvevzeci din astia . Mai Spinule mai lasa naibii cacealmalele astea ca nu tin , poate la tine la Hirlau .

De Corneliu pe 03.01.2009 la 18:33

Mai parsivule sa te bag in q i z.d a m a-tii daca ma mai faci nebun ai inteles pramatie?Nebun a fost tactu ca tea facut un nenorocitt cum esti tu facut din la.-.b a si la betie asa ca

De .......... pe 03.01.2009 la 18:03

ce valentin, ma nebunule? e valeriu ionut bordeanu... hai, du-te si te culca..., ca-mi bat capul de pomana cu un nebun.

De Corneliu pe 03.01.2009 la 17:27

Asculta mai parsivule eu stiu numele fotbalistilor Ciprian Paraschiv Valentin Bordeanu Marius Onofras Claudiu Ionescu si care cu putin noroc sa ii putem aduce inapoi si pe Clement Palimaru si pe Tincu si pe Bogdan Straton si ne mai trebuie niste atacanti dar si niste inchizatori acum ai inteles sau esti greu de capcit priveste partea cu schizofrenicul cred ca tu esti grav bolnav de schizofrenie gradul doi boala secolului nu-iasa De..........?

De Corneliu pe 03.01.2009 la 17:26

Hai sik-tir in cimitir eu am vorbit frumos cu tine vezi cum vorbesti cu mine ca te ia draqcu ai inteles te bag in qizda ma..tii ai inteles diliman cu patalama ce esti asa ca bag pw-la in ma.ta daca te mai iei de mmine ai inteles asa ca

De ......... pe 03.01.2009 la 17:10

ce nu-mi coonvine, ma schizofrenicule? nu-mi convine ca ai impanzit toate forumurile cu mizeriile tale, si cu tampeniile tale, nebunule. ca scrii 100 de mesaje, si nu spui nimic... ca nu stii numele jucatorilor, asta nu-mi convine. hai sictir! si mai lasa-ne. intrebai unde sunt jucatorii de valoare? e foarte simplu, dilimanule. au plecat, pentru ca nu am avut bani sa-i tinem.

De Corneliu pe 03.01.2009 la 17:03

Mai De......dar eu te stiam mai destept dar esti prost de bubui.Ce nu-ti convine mai parsivule adevarul lighioana tu vorbesti mai tu nu vezi ca parca esti cazut din luna parsivule ia si invata sa vorbesti frumos cu mine ca dracu te ia.Ce esti smecher eu m-am adresat lui Costache si nu lui De.........

De .......... pe 03.01.2009 la 16:04

gata, ma, nu-l mai bagati atata in seama pe nebunul asta. nu vedeti ca are idei putine si fixe? degeaba ii explici, ca tot pe a lui o tine. mai da-l in plm... sa invete numele jucatorilor, si dupa aia... de ce l-a dat popa pe palimaru... pai palimaru de bun ce e, nici la petrolul n-a fost tinut... si injurati-l pe popa, ca nu e bun antrenor...

De Pt Corneliu pe 03.01.2009 la 15:52

Salut Corneliu . Ti-am explicat intr-un numar anterior faptul ca Onofras si Bordeanu au fost luati pe sume de nimic fiindca nu mai doreau sa semneze cu Iasul iar Dan Petrescu a platit un impresar pe numele sau Florin Iacob sa-i aduca jucatori cand acesta a venit la Unirea . Iti aduci aminte cand am luat bataie cu 1-3 de la Unirea acasa cand goluriile au fost luate pe partea stanga a celor doi Onofras si Bordeanu ?? Dupa meciul ala ei deja semnase cu Unirea Urziceni iar Poli sa-si scoata ceva bani a trebuit sa-i vanda pe nume derizorii ! Claudiu Ionescu a fost cumparat cu 10000 de Marius Stan de la Dinamo II si s-a imbolnavit de hepatita nejucand aproape 2 ani de zile. In timpul asta a luat bani fara sa joace iar cand Buzaul (echipa sa locala-el fiind buzoian) a intrat in A a dorit sa plece la Buzau iar Poli Iasi a luat 50000 de mii de euro . Homei este jucatorul lui Dinamo care a platit 300 de mii de euro la o echipa din Ungaria (cred ca MTK Budapesta) care l-a imprumutat la Iasi pentru un sezon ! Andrei Cristea a fost imprumutat de Timisoara 6 luni de zile, apoi Timisoara la vandut la Dinamo pe 450000 de mii de euro ! Pancu a plecat la Terek Grozni unde castiga 600 de mii pe an salariu fara prime iar Rosu joaca in Spania nu mai stiu exact (in liga a II-a la Elche unde a venit de la Huelva-nu stiu exact stiu ca a jucat la Numancia, Recreativo Huelva dar acum nu mai stiu ). Dupa cum ti-am enumerat este vorba de bani, ai bani stai in fata nu ai bani stai linistit in banca ta !! De ce e vinovat Ionut Popa ? Tu sau eu nu am pleca unde e mai bine ? Stii ce a zis Andrei Cristea cand a plecat de la Iasi ? Ca daca nu este Ionut Popa la Iasi echipa se destrama !!! Adrian Cristea a fost vandut in sezonul 2003-2004 de Marius Stan la Dinamo . El este detinut in cooproprietate de Poli Iasi si Dinamo ambele echipe avand 50 % de procente fiecare . 50 de % am luat 200 de mii de euro iar Borcea moare fiindca a avut oferta pe Adrian Cristea de 5 mil de la Leverkusen iar Poli Iasi lua 2,5 mil de euro . Borcea vrea sa ne prosteasca sa ne dea jucatori pe Vranikovic, Ze Kalanga. Poli a cerut pe Homei si Andrei Cristea dar e greu sa vina Andrei fiindca are 24 de ani si mai are multe de spus in fotbal . Homei se intoarce fiindca trebuie sa joace si sa revina la nationala de tineret ! Daca erau bani acesti jucatori ramaneau ! Unde a gresit Ionut Popa ?? Sunt bani ai echipa puternica nu ai te zbati in subsolul clasamentului !!

De .......... pe 03.01.2009 la 15:52

pt tucheac: ma sclerozatule, vrei echipa de liga campionilor, dar habar numele jucatorilor care au evoluat aici. gabriel bordeanu? ciprian onofras? vai, m0rtii ma.tii, sa nu te mai aud. la socola, nebunule... mai lasa-ne in plm de nebun. gata, cat a fost gluma, a fost, dar nici macar nu cunosti numele jucatorilor...

De spinul pe 03.01.2009 la 15:45

Asa baieti dati tare in corneliu.Prin asta dati dovada ca sunteti mai neispraviti ca el. Cu toate ca din multe puncte de vedere este peste voi ca fan. a vorbit si de rau si de bine despre echipa, cu toate ca le cam amesteca, dar din aproape toate com. lui reiese ca vrea o echipa de liga camp. bineinteles ca e doar un vis. Dar voi gresiti mai mult ca el fiindca il provocati.Va credeti buricul pamintului si atoate-stiutori. sinteti niste nimicuri pt felul cum va comportati. costachi scrie undeva ca el nu a intervenit in discutie pt ca a vrut sa -i lase pe ceilalti sa se distreze si bla bla bla. Pai cu ce sinteti ,tu sau DE mai superior decit corneliu mai cultilor? Nici mie nu-mi place ca scrie atitea com. dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne comportam atit de josnic cu el. Sint ideile lui si trebuie respectate s-au neluate in seama. Ce costache , te crezi mai citit ca el? nu taticu, prin felul cum te comporti esti o putulica.Spune-ai undeva ca ne citeste toata tara si corneliu ne face de ris,asa e, dar voi sunteti mai de ris ca el. Eu scriu foarte rar, imi place sa urmaresc opiniile si pina in prezent ati facut acest forum de ris. Exista o zicala" Lasa-l pe om sa-si dezvolte prostia". Nu voi sta niciodata in calea progresului.

1 2 3 4

Comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu

ALTE STIRI DIN FOTBAL

Doi atacanti in probe

Poli ii testeaza pe Bacari si Orti.

Portar nou la Poli

Spaniolul Mino a semnat un contract cu echipa ieseana.

Prima victorie a anului

Poli - Esteghlal (Iran) 2-1 (0-0)

Esec usturator

Poli Iasi - Korona Kielce 0-3 (0-0).

PROGRAMUL LIGII A II-A, SERIA 1

CELE MAI COMENTATE

POLI IASI SEXY

Simona Sensual a debutat la Poli

Simona Sensual a fost in urma cu citiva ani reprezntanta lui Poli Iasi in Divizia SEXY, care se desfasura pe www.gsp.ro. Pe atunci nu era o vedeta. Vezi o galerie foto cu reprezentantele Iasiului in Divizia SEXY.

ZIARUL DE IASI SPORT

GSPTV.RO: VIDEO NEWS

ECHIPA FANTASTICA

Antreneaza si pe tu Poli Iasi!

Esti la un click distanta de lotul lui Ionut Popa. Intra pe www.echipafantastica.ro si antreneaza-l. Fa-ti propria echipa si joaca etapa de etapa cu alti tehnicieni ca si tine. Poate ajungi in Liga 1 fantastica si cistigi premiul cel mare!

ARHIVA STIRI

Sapt. L M M J V S D
1   1 2 3 4 5 6
2 7 8 9 10 11 12 13
3 14 15 16 17 18 19 20
4 21 22 23 24 25 26 27
5 28 29 30 31      

BACAUSPORT.RO

Programul GSPTV

  • Sursa programelor TV


Studiul de Audienta si Trafic Internet
paykasa - paykasa kart